Forside Profil Produkter Referencer


Referencer

Cameleon
Cameleon Reklamebureau ApS har eksisteret siden september 1991 og er et full-service reklamebureau med bussines-to-bussines-markedsføring som speciale.

Cameleon har erfaring med alle led i kommunikationsprocessen fra konceptudvikling, strategisk planlægning, mediarådgivning og planning til færdig udvikling af den kreative platform og kampagnestyring.

iMind er underleverandør for Cameleon i forbindelse med udviklingen af webbaserede applikationer samt løsninger på Synkron.web.

Synkron
Synkron blev stiftet i 1997 i Århus og har siden udviklet sig til Skandinaviens førende leverandør af content management systemer.

Synkron.web content management systemet er taget i brug i mere end 700 virksomheder, og systemet eksporteres nu til blandt andet Norge, Tyskland og Schweiz.

iMind har været underleverandør for Synkron i forbindelse med udviklingen af flere løsninger på Synkron.web.

Zupa
ZUPA Aps blev etableret medio juni 2003. ZUPA udspringer af det tidligere Cell Network A/S og er stiftet af nogle af de mest erfarne personer fra Cell Network inden for konceptudvikling, design, usability, frontendprogrammering/HTML samt projekt- og kundeledelse.

ZUPA’s fokus er interaktive kommunikationsløsninger – primært webløsninger, hvor vi gennem en forståelse for brugerens situation og virksomhedens identitet arbejder målrettet mod at skabe den bedste brugeroplevelse med fokus på tilgængelighed, relevans, overskuelighed og dialog.

ZUPA beskæftiger i dag 15 mand. Vores forretningsmodel er en fleksibel model, der bygger på lave faste udgifter og få højt kvalificerede og kompetente fastansatte medarbejdere.

Emdrupvej 111, DK-2400 København NV
+45 26 13 46 64
[email protected]